Boost din produktivitet i Business Central med Copilot: Din AI-drevne partner

CoPilot Logo

I efteråret 2023 lancerede Microsoft første version af AI til Business Central. Udviklingen er markant, og allerede i foråret 2024, var der åbnet for flere funktioner, der løbende forbedres. Det er nu muligt aktivere flg. funktioner i din Cloud baserede Business Central:

  • Analysér Liste: Analyseassistent er en Copilot for analysetilstanden på listesider i Business Central, men kan også benyttes uden brug af analysetilstand. Efter at have genereret et analyselayout, gemmes dette automatisk til fremtidig brug.
  • Hjælp til matchning af e-dokumenter: Copilot kan hjælpe i modtagelsen af e-dokumenter, hvor processen ved at tilknytte og matche kreditorfakturaer med købsordrer kan være tidskrævende.
  • Bankkontoafstemning: Copilot kan assistere forbedret matchning af transaktioner med poster samt forslå tilhørende finanskonti. Arbejdet med bankkontoafstemning vil blive langt hurtigere, og Copilots funktion med at sammenligne transaktioner på tværs af felter, vil være med til at reducere mængden af fejlposteringer.
  • Forslag til salgslinjer: På en salgsordre kan Copilot hente forslag til salgslinjer ud fra den prompt der er lavet.
  • Forslag til marketingtekst: Copilot kan assistere med marketingtekst til mails, dokumenter og eksempelvis Shopify, ud fra de på varen oplyste atributter, kategorier og billeder. Det er hermed blevet hurtigere at booste sit salg.

For at få succes med Copilot, er det væsentlig at lære at benytte funktionen og skrive den rigtige prompt, der helt basis er ”kommandoen”, der gives til Copilot, som man ønsker svar på. Des mere specifikt der søges, des bedre resultat opnås i første søgning.

Funktionerne til Copilot fungerer i Business Central, men de fleste er indtil videre kun valideret til engelsk, hvorfor sprogkvaliteten og oplevelsen kan variere for brugeren. Dettes kan dog løses ved, at du benytter engelsk sprog i din opsætning på Business Central.

Vi følger med i udviklingen, og ser frem til de næste udgivelser fra Microsoft indenfor AI.

OBS! Copilot er eksklusivt for Business Central Cloud brugere. Det betyder, at Dynamics 365 Copilot indtil videre ikke er tilgængelig for Business Central-brugere med en on-premise installation.