Business Central integration med Outlook

Business Central kommer med en standard integration til Outlook der gør det muligt at oprette ordren i BC – direkte fra din mailbox.

Business Central integration til Outlook

Grib kunderne, der hvor de henvender sig. Mange har webshops, der giver kunden mulighed for at bestille på alle tidspunkter af døgnet, og i det tempo man har lyst til. Andre modtager deres kunder på telefonen, og har sælgere, der guider kunden gennem deres køb. Og andre igen modtager blot kundernes bestilling på mail.

Sådan fungerer det: Når du modtager en e-mail i Outlook, kan du nemt hente kundeoplysninger direkte fra Business Central uden at skulle skifte mellem applikationer. Opdater ordrer, fakturaer eller kundeoplysninger med få klik, og vær sikker på, at alt er synkroniseret i realtid.

Hvorfor vælge denne integration?

  • Tidsbesparelse: Spar tid ved at undgå dobbeltarbejde og reducer risikoen for fejl. Alt du behøver er tilgængeligt direkte i din indbakke.
  • Øget effektivitet: Få adgang til de seneste data om dine kunder, produkter og leverancer uden at skulle forlade Outlook.
  • Bedre overblik: Hold styr på al kommunikation og aktivitet relateret til dine kunder i én sammenhængende platform.

Med denne integration optimerer du ikke kun din tid, men du skaber også bedre muligheder for at yde en høj service til dine kunder. Gør din hverdag smartere – lad Outlook og Business Central arbejde sammen for dig!